dimarts, 14 de juny del 2016

CONCENTRACIÓ

La millor garantia, no per aprovar, sinó per aconseguir un bon resultat és la concentració, s’ha d’anar a la prova amb tranquil·litat, amb seguretat, amb la ment i el cos descansats. Res d’estudiar molt a darrera hora, i si algú es queda millor fent un repàs suau, que anoti en un full cinc (o quatre, o tres, o dos...) aspectes dels autors seleccionats que no li agradaria que sortissin. A partir d’aquí, pot determinar cinc (o quatre, o tres, o dos...) aspectes a repassar consultant textos, apunts o qualsevol altre material, com el quadre general.

I demà, a adaptar-se al text escollit i a les preguntes de la prova. Però, sobretot, evitar respostes excessives en extensió, els correctors s’han de llegir moltes proves i agraeixen la brevetat i la precisió, i això es reflecteix en la qualificació. Si algú té algun dubte hi ha un model de prova amb orientacions i amb un text de Nietzsche que encara no ha sortit mai.

PS: Segueixo pensant que després de tants anys de fer entrar les Meditacions Metafísiques mai ha sortit la V i l’argument ontològic. No és una predicció, simplement una reflexió del "coach".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada